ΜΕ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΣΑΓΚΡΩΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Με τον πρόεδρο της Εθνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Βασιλακόπουλος Γεώργιο και τον γενικό γραμματέα της Ομοσπονδίας κ. Τσαγκρώνη Παναγιώτη συναντήθηκε σήμερα ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς, ενόψει της διεξαγωγής του Final-Four του Κυπέλλου Γυναικών στη Λευκάδα το διάστημα 18-20 Μαρτίου 2016.
Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διάφορα θέματα της διοργάνωσης, με τον κ. Καββαδά να επισημαίνει ότι οι αγώνες θα πρέπει να διεξαχθούν με επιτυχία και ασφάλεια. Ο Βουλευτής στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα πρόβλεψης και αποφυγής φαινομένων που μπορεί να αμαυρώσουν τη διοργάνωση, τονίζοντας ότι πρέπει να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.
Αντίστοιχα, ο κ. Βασιλακόπουλος τόνισε ότι όλες οι προσπάθειες της Ομοσπονδίας επικεντρώνονται στην εύρυθμη διεξαγωγή του πρωταθλήματος σε όλα τα επίπεδα.
Τέλος ο κ. Καββαδάς μετέφερε στα μέλη της Ομοσπονδίας τη χαρά του για τη διεξαγωγή του φετινού πρωταθλήματος στο νησί της Λευκάδας, τονίζοντας την ευεργετική επίδραση στην κοινωνία και την οικονομία του νησιού, ιδιαίτερα μετά το σεισμό της 17ης Νοεμβρίου.

Κοινοποίηση:

Αναζήτηση

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Ιστορικό Αναρτήσεων