ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ «ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΑΠΗΣ» ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

«Με την παρουσία εκατοντάδων Λευκαδιτών πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο Λευκάδας ο φιλανθρωπικός Αγώνας Αγάπης» μεταξύ της Ομάδας Μπάσκετ της Βουλής και των παλαιμάχων της Δόξας Λευκάδας.
Στο πρώτο ημίχρονο συμμετείχα στον αγώνα με την ομάδα των Παλαιμάχων και στο δεύτερο ημίχρονο μαζί με τους Βασίλη Λεβέντη, Ανδρέα Λοβέδρο, Γιάννη Κεφαλογιάννη, Χρίστο Δήμα, Μάριο Γεωργιάδη δώσαμε ως ομάδα της Βουλής το παρόν και στηρίξαμε την πρωτοβουλία.
Στο ημίχρονο είχα την τιμή να βραβεύσω τον Βασίλη Λεβέντη, τον Ανδρέα Λοβέρδο και τον Γιάννη Κεφαλογιάννη, εκπρόσωποι τριών διαφορετικών παρατάξεων που όπως τόνισα, με τη συμμετοχή τους περνούν το μήνυμα ότι ο αθλητισμός ενώνει και «ρίχνει γέφυρες» ανθρωπιάς και συνεργασίας, όταν πρόκειται για ένα καλό σκοπό.
Για την ιστορία, η ομάδα της Βουλής ανακηρύχθηκε νικήτρια με 72-55 έναντι των παλαιμάχων της Δόξας.
Ευχαριστώ πολύ όλους τους βουλευτές συναδέλφους που συμμετείχαν με την καρδιά τους στον αγώνα και έδωσαν τη ψυχή τους για να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Ευχαριστώ πολύ και όλα τα πολιτικά στελέχη και τους αθλητές που πλαισίωσαν την ομάδα της Βουλής.
Τα συγχαρητήριά μου στους παλαιμάχους της Δόξας Λευκάδας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, βοήθησαν στη διοργάνωση και συμμετείχαν στον αγώνα, δείχνοντας την κοινωνική τους ευαισθησία και ευθύνη.
Το μεγαλύτερο ευχαριστώ στους Λευκαδίτες που στήριξαν με την ψυχή τους και το υστέρημά τους την εκδήλωση και όλους όσοι ενίσχυσαν τον φιλανθρωπικό αγώνα, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό. Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς»

.

Κοινοποίηση:

Αναζήτηση

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Ιστορικό Αναρτήσεων