Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε η ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε χθες η ΕΠΣ Πρέβεζας –Λευκάδας, με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου. Την εκδήλωση τίμησε, μεταξύ άλλων, ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Βαγγέλης Γραμμένος στον οποίο ευχήθηκα καλή δύναμη και εποικοδομητική θητεία και να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ως άνθρωπος που το έχει υπηρετήσει χρόνια.

Ώπως ανέφερα στον χαιρετισμό μου, έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες για αλλαγή του σήματος της ΕΠΣ όπου θα περιλαμβάνετε και ο Πήγασος της Λευκάδας ,ένα δίκαιο αίτημα της Λευκάδας το οποίο ήρθε η ώρα να υλοποιηθεί εφόσον εγκριθεί από τη Γενική Συνέλευση.Ιδιαίτερη στιγμή στη χθεσινή εκδήλωση, η βράβευση 6 μαθητών από τη Λευκάδα οι οποίοι όχι μόνο αρίστευσαν με τις επιδόσεις τους στο σχολείο αλλά διακρίνονται και για τις επιδόσεις τους στον Αθλητισμό, περνώντας σε όλους το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα: Ότι η θέληση και η επιμονή, ξεπερνά κάθε δυσκολία και ότι δεν υπάρχει μόνο η Ελλάδα της γκρίνιας και της μιζέριας αλλά και η Ελλάδα που προσπαθεί και προοδεύει.

Εύχομαι το 2018 να επιτευχθούν οι στόχοι των ομάδων και να πραγματοποιηθούν καλύτερες ημέρες στο ποδόσφαιρο και καλύτερες ημέρες για όλη τη χώρα.

Κοινοποίηση:

Αναζήτηση

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Ιστορικό Αναρτήσεων