Μήνυμα εκλογών 15/01/2015

Φίλες και φίλοι,

Οι βουλευτικές εκλογές της 25ης Γενάρη είναι από τις κρισιμότερες και
σημαντικότερες των τελευταίων πολιτικών αναμετρήσεων.

Οι εκλογές δεν ήταν επιλογή της Νέας Δημοκρατίας και των ελλήνων πολιτών. Προέκυψαν από την ανευθυνότητα και τον λαϊκισμό.

Αποτελούν όμως μια τεράστια πρόκληση για κάθε Έλληνα πολίτη και μια ευκαιρία για να καταφέρουμε η Ελλάδα να ολοκληρώσει την πορεία της προς την ανάπτυξη με ασφάλεια.

Για αυτό αποδέχτηκα την πρόταση του Αντώνη Σαμαρά να είμαι υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ για να δώσω και εγώ τον αγώνα μου για την Ελλάδα και το Νησί μας. Έναν αγώνα με όπλο την αλήθεια και στόχο την Ελλάδα της σταθερότητας.

Ως άνθρωπος με δράση στην τοπική αυτοδιοίκηση, γνωρίζετε ότι είχα πάντα βασικό σημείο αναφοράς τις καθαρές σχέσεις, την ανιδιοτέλεια και την ειλικρίνεια. Όλα αυτά τα χρόνια, όπου κι αν υπηρέτησα, έδωσα το 100% της ψυχής μου και των δυνάμεών μου χωρίς να υπολογίζω τις επιπτώσεις σε βάρος μου.

Δεσμεύομαι ότι μέλημά μου θα εξακολουθήσει να είναι η χώρα μας, η Λευκάδα μας, οι Λευκαδίτες, οι ανάγκες του Νησιού μας και η προοπτική του. Αποτελεί βαθιά μου πεποίθηση ότι ο τόπος μας έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα που μπορούν να αποτελέσουν πηγή ανάπτυξης και ευημερίας για όλους μας.

Είναι καθαρά δική μας απόφαση να συμβάλλουμε με όλη μας τη δύναμη για ένα καλύτερο αύριο. Η συνεργασία άλλωστε με τον Δήμο, την Περιφέρεια και τους άλλους φορείς πιστεύω ότι μπορούν να συνθέσουν τη δυναμική για να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα για την αξιοποίηση των ευκαιριών του τόπου μας.

Φίλες και φίλοι γνωρίζετε όλοι ότι είμαι άνθρωπος της σκληρής δουλειάς των έργων και των αποτελεσμάτων. Για να μπορέσω να υπηρετήσω με αυτά τα ιδανικά τον τόπο μας, ζητώ την ψήφο σας για τη σταθερότητα και την ανάπτυξη της Πατρίδας μας και του Νησιού μας.

Γιατί εμείς με την Ελλάδα δεν παίζουμε.
Λέμε την αλήθεια και εγγυόμαστε το αύριο.

Με εκτίμηση
Αθανάσιος Καββαδάς
Υποψήφιος Βουλευτής Λευκάδας.