ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΒΒΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ

Τις επενδυτικές ευκαιρίες στην περιφέρεια των Ιονίων Νήσων και στο νησί της Λευκάδας, ανέπτυξε ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς σε συνάντηση που είχε μαζί με τον Τομεάρχη Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, Μάνο Κόνσολα, με το προεδρείο της Ελληνοκινεζικής Ένωσης Προώθησης Επενδύσεων και Συνεργασιών, στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή.

Ειδικότερα ο κ. Καββαδάς στη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ένωσης, κ. Σαμαρά Δημήτρη, τον κ. Xiaosong HE και την Αντιπρόεδρο, κα. Betty XU, ανέφερε ότι για τον ελληνικό τουρισμό «το άνοιγμα της τουριστικής αγοράς της Κίνας αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση», επισημαίνοντας παράλληλα τις επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν στον κλάδο και τα περιθώρια ανάπτυξης επενδυτικών δράσεων στη Λευκάδα, σε τομείς του ξενοδοχειακού και αγροδιατροφικού Τουρισμού, καθώς και στον τομέα των υποδομών.

Στη συνάντηση η οποία διεξήχθη σε φιλικό κλίμα ο βουλευτής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις ιστορικές σχέσεις φιλίας των δύο λαών και στην οικονομική και επιχειρηματική συνεργασία που έχει αναπτυχθεί την τελευταία 10ετία.

Από τη μεριά του προεδρείου της Ελληνοκινεζικής Ένωσης Προώθησης Επενδύσεων και Συνεργασιών, υπήρξε έντονο ενδιαφέρον τόσο για την περιφέρεια Ιονίων Νήσων όσο και για επενδύσεις σε ολόκληρη τη χώρα, επισημαίνοντας ωστόσο το δύσκολο επενδυτικό περιβάλλον που εξακολουθεί να υπάρχει στην Ελλάδα, λόγω της πληθώρας γραφειοκρατικών διαδικασιών και νομοθετικών αγκυλώσεων.

Κοινοποίηση:

Αναζήτηση

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Ιστορικό Αναρτήσεων