ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Κατά τη δεύτερη ημέρα της περιοδείας μας με το βουλευτή του ν. Τρικάλων, Κώστα Σκρέκα και τον καθηγητή του Μετσόβιου Πολυτεχνείου Κωνσταντίνο Αραβώση στο νομό Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της 82ης Δ.Ε.Θ., συναντηθήκαμε το πρωί της Παρασκευής με τη Διοίκηση του Συνδέσμου Παραγωγών και Αυτοπαραγωγών Ηλεκτρικής Ενέργειας «ΣΤΕΓΗ». Στη συνάντηση συζητήσαμε τα προβλήματα που υπάρχουν στην αγορά των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, ενώ τονίστηκε η ανάγκη λήψης συγκεκριμένων μέτρων και πρωτοβουλιών για την ανάκαμψη της αγοράς.
Κατόπιν, μεταβήκαμε στο Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ/ΤΚΜ), που είναι και το μεγαλύτερο περιφερειακό τμήμα του ΤΕΕ με περίπου 17.000 μέλη. Στη συνάντηση που είχαμε με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ, κ. Π. Μπίλλια, ενημερωθήκαμε για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες μηχανικοί της Κεντρικής Μακεδονίας και συζητήσαμε συγκεκριμένους τρόπους για τη στήριξη των μηχανικών και της δραστηριότητάς τους.
Τέλος, συναντηθήκαμε με τη διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και είχαμε αναλυτική συζήτηση με τον Πρόεδρο, κ. Α. Μπακατσέλο για τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες λόγω της υπερφορολόγησης, των εξοντωτικών ασφαλιστικών εισφορών και γενικότερα του εχθρικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Από πλευράς μας, τονίσαμε ότι η Νέα Δημοκρατία στηρίζει την ιδιωτική πρωτοβουλία και ότι έχει σαφές σχέδιο για το πως θα έλθει ανάπτυξη, επενδύσεις, νέες δουλειές.

Κοινοποίηση:

Αναζήτηση

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Ιστορικό Αναρτήσεων