14.328 ΕΥΡΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Το ποσό των 14.328 ευρώ που συγκεντρώθηκε από τον Αγώνα Αγάπης μεταξύ της Ομάδας Μπάσκετ της Βουλής και των Παλαιμάχων της Δόξας Λευκάδας, που πραγματοποιήθηκε για το Γηροκομείο του νησιού μας και τη μικρή Παναγιώτα, παραδώσαμε στους δικαιούχους.
Το ποσό που συγκεντρώθηκε και μοιράστηκε ισόποσα για τις ανάγκες του Γηροκομείου και στην οικογένεια της μικρής Παναγιώτας, είναι από τα μεγαλύτερα ποσά που έχουν συγκεντρωθεί στους φιλανθρωπικούς αγώνες που συμμετέχει η Ομάδα Μπάσκετ της Βουλής.
Η τελετή παράδοσης των χρημάτων έγινε στο Γηροκομείο Λευκάδας, κοντά στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, παρουσία του Μητροπολίτη Λευκάδας και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλου και του βουλευτή της ΔΗ.ΣΥ, Ανδρέα Λοβέρδου που συμμετείχε στον αγώνα.
Για άλλη μια φορά ευχαριστώ πολύ όλους όσους βοήθησαν και συμμετείχαν στην εκδήλωση και ειδικά τους Λευκαδίτες που πρωταγωνίστησαν σε αυτή την προσπάθεια, αγκαλιάζοντάς την και ενισχύοντάς την με την παρουσία τους και με όποιο τρόπο μπορούσαν, δείχνοντας ότι έχουν έντονο το αίσθημα της αλληλεγγύης και της κατανόησης για τον συνάνθρωπο.
Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τη συμμετοχή τους και για τη βοήθειά τους, χωρίς την οποία δεν θα τα καταφέρναμε.

Κοινοποίηση:

Αναζήτηση

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Ιστορικό Αναρτήσεων