ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΕΑΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

«Κέρκυρα και Κεφαλονιά, Ζάκυνθος και Λευκάδα αυτά τα τέσσερα νησιά στολίζουν την Ελλάδα». Όχι μόνο τη στολίζουν αλλά με τον ιδιαίτερο και ξεχωριστό πολιτισμό τους συμπληρώνουν και εμπλουτίζουν το πολιτισμό της χώρας μας. Χθες σε μια συγκινητική βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής στην Αθήνα, η καρδιά του Επτανησιακού πολιτισμού χτύπησε δυνατά, όπου χορωδίες των Ιονίων Νήσων χάρισαν μαγικές στιγμές σε εκατοντάδες Επτανήσιους και φίλους της Επτανησιακής μουσικής.

Η «Νέα Χορωδία» Λευκάδας, τίμησε το νησί μας, δίνοντας μια εξαιρετική παράσταση η οποία καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.
Θερμά συγχαρητήρια στις διοικήσεις, στους μαέστρους και τους χορωδούς της «Νέας Χορωδίας» Λευκάδας, της «Χορωδίας Λευκίμμης» Κέρκυρας, της Χορωδίας «Μαντολινάτα Λιβανθούς» Κεφαλονιάς και της Χορωδίας «Το φιόρο του Λεβάντε» Ζακύνθου, που διατηρούν και προάγουν τον Πολιτισμού των Ιονίων Νήσων και μέσα από τις επίμονες προσπάθειές τους παραμένει ζωντανός και διαχρονικός.
Και αξίζουν διπλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές γιατί με τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούν σε Ελλάδα και εξωτερικό, περνούν προς πάσα κατεύθυνση ένα πιο δυνατό μήνυμα: ότι δεν υπάρχει μόνο η Ελλάδα των δυσκολιών και της απογοήτευσης αλλά υπάρχει και Ελλάδα της δημιουργίας και της ελπίδας. Υπάρχει η Ελλάδα που προχωρά μπροστά με δυνατά και σταθερά βήματα, έχοντας βαθιές ρίζες στην ιστορία μας και την παράδοσή μας.
Εύχομαι όλοι οι πολιτιστικοί σύλλογοι των Ιονίων να μας χαρίζουν αντίστοιχες συγκινητικές στιγμές. Τις έχουμε ανάγκη.
Σας ευχαριστούμε πολύ.

Κοινοποίηση:

Αναζήτηση

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Ιστορικό Αναρτήσεων