Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΠΑΙΝΑΣ

Με τους κατοίκους του χωριού των Τσουκαλάδων Λευκάδας βρέθηκα χθες, με τους οποίους συζητήσαμε τα προβλήματα που τους απασχολούν. Οι κάτοικοι μου μετέφεραν μεταξύ άλλων, την ανησυχία τους για την πρόσφατη κατολίσθηση από τις βροχοπτώσεις του δρόμου της Απόλπαινας που οδηγεί στους Τσουκαλάδες και για το χρόνο που θα χρειαστεί να μείνει κλειστός έως ότου αποκατασταθεί προσωρινά, καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το δίκτυο ύδρευσης, με αποτέλεσμα να μείνει το χωριό χωρίς νερό, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τη συνάντησή μας απασχόλησε ιδιαίτερα το θέμα του Κτηματολογίου, καθώς στην περιοχή των Τσουκαλάδων έχουν διαπιστωθεί σφάλματα στις δηλώσεις των ιδιοκτησιών, σχεδόν σε όλες τις κτηματολογικές ενότητες της περιοχής, όσον αφορά τη θέση και τα όριά τους.

Στο πλαίσιο αυτό τους ενημέρωσα ότι έχει δοθεί τρίμηνη παράταση για τους Τσουκαλάδες, έως τις 21 Δεκεμβρίου 2018, για τη δήλωση των δικαιωμάτων στις ιδιοκτησίες τους και τους ανέλυσα τον τρόπο που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την κατάσταση στο εξής, μετά την ενημέρωση που είχα την περασμένη εβδομάδα από την πρόεδρο του Ελληνικού Κτηματολογίου κ. Κλώναρη.

Κοινοποίηση:

Αναζήτηση

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Ιστορικό Αναρτήσεων