Την υποστελέχωση του Δήμου Μεγανησίου καταγγέλλει στον υπουργό Εσωτερικών ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς

Την υποστελέχωση του μικρού Δήμου του Μεγανησίου, καταγγέλλει ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς με αναφορά που κατέθεσε στον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη,  λόγω της απόσπασης υπαλλήλου του Δήμου στην Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους.

Όπως αναφέρει ο βουλευτής,  με την απόσπαση ο  Δήμος υποχρεώνεται να μείνει μόνο με τέσσερις  υπαλλήλους, γεγονός που  δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στη λειτουργία του και τη σωστή εξυπηρέτηση των πολιτών.

Καταγγέλλει μάλιστα ότι η απόσπαση της υπαλλήλου έγινε χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση ή την κατάθεση σχετικής αίτησης στο Δήμο και χωρίς:

-να δοθεί το δικαίωμα ενστάσεων από το Δήμο,

-να δοθεί χρόνος παραλαβής των εκκρεμοτήτων της υπαλλήλου και

-να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι ο Δήμος Μεγανησίου, αφενός θα χρηματοδοτεί την υπάλληλο που αποσπάται, ενώ παράλληλα θα επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός του με τη κόστος κάλυψης της νέας υπαλλήλου.

Όπως σημειώνει ο βουλευτής η αιφνιδιαστική αυτή κίνηση προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Δημάρχου Μεγανησίου, ο οποίος  σε ένδειξη διαμαρτυρίας ανέστειλε τη λειτουργία του Δήμου, μέχρις ότου εξασφαλίσει το απαραίτητο προσωπικό που ορίζει ο νόμος για τη σωστή λειτουργία του.

Ο κ. Καββαδάς ζητά  από τον υπουργό να γνωστοποιήσει στους πολίτες του Μεγανησίου την άποψή του επί τους θέματος, καθώς και τις ενέργειες στις οποίες θα προβεί για την επίλυσή του, ώστε να επαναλειτουργήσουν άμεσα οι υπηρεσίες του Δήμου Μεγανησίου.

Για να δείτε την αναφορά πατήστε εδώ

Κοινοποίηση:

Αναζήτηση

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Ιστορικό Αναρτήσεων