Απάντηση βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρο Χαλικιά

«Δουλειά δική μου δεν είναι να διαφημίζω τα όσα καθυστερημένα κάνει η Αντιπεριφέρεια με αρνητικές συνέπειες για τις μετακινήσεις, τις μεταφορές και τον τουρισμό του νησιού.

Δουλειά μου είναι να βρίσκομαι κοντά στους πολίτες, να τους ακούω και να επισημαίνω τα λάθη και τις παραλήψεις που υποβαθμίζουν τη ζωή τους. Να τα επισημαίνω και να ασκώ πιέσεις προς πάσα κατεύθυνση για να βρεθούν λύσεις ή να επιταχυνθούν οι χρονοβόρες και γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ένοιωσε την ανάγκη να απολογηθεί για τα του οίκου του και παράλληλα να καταμερίσει τις ευθύνες, υποδεικνύοντας και όλους όσοι είναι υπεύθυνοι για τις καθυστερήσεις εκτός του τομέα του.

Θα ήταν ωστόσο χρήσιμο, από τη στιγμή που ασκεί  τοπική εξουσία, να εξηγήσει στου πολίτες που διαμαρτύρονται, γιατί καθυστερούν σχεδόν τρία χρόνια τα όσα ανέφερα και να δώσει απαντήσεις στους πολίτες της Νότιας Λευκάδας, που τον εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.

Το αν θα αντιληφθεί ότι η άσκηση της εποικοδομητικής κριτικής βοηθά τον ίδιο να κάνει αυτό που πρέπει, ασφαλώς δεν μπορώ να το προβλέψω ούτε να το επιβάλλω».

Κοινοποίηση:

Αναζήτηση

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Ιστορικό Αναρτήσεων