Ευχές βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά για τη νέα σχολική χρονιά

«Εύχομαι από καρδιάς καλή σχολική χρονιά στις μαθήτριες και στους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης της Λευκάδας.
Η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς αποτελεί μία νέα αφετηρία, γεμάτη στόχους, όνειρα και προσδοκίες, στον δύσκολο αλλά και συναρπαστικό δρόμο, για την κατάκτηση της γνώσης. Στην πορεία αυτή εύχομαι σε όλους τους μαθητές δύναμη, υπομονή και επιμονή.
Ευχές για καλή σχολική χρονιά και στους γονείς που δίνουν τον δικό τους αγώνα για την πρόοδο των παιδιών τους και φυσικά στους δασκάλους και καθηγητές που με όλες τους τις δυνάμεις στηρίζουν τα παιδιά μας στον αγώνα τους για γνώση και δημιουργία.
Καλή πρόοδο σε όλους»
Στον αγιασμό σχολείων της Βασιλικής στη νότια Λευκάδα παρευρέθηκε ο βουλευτής
Ο κ. Καββαδάς βρέθηκε σήμερα στο Δημοτικό Σχολείο, το Γυμνάσιο και τις Λυκειακές Τάξεις Βασιλικής στη νότια Λευκάδα, όπου παρακολούθησε τον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά.
Ο βουλευτής στο Δημοτικό Σχολείο της Βασιλικής, ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές Καλή Νέα Σχολική Χρονιά και Καλή Πρόοδο, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους μαθητές της πρώτης τάξης του Δημοτικού που για πρώτη φορά πέρασαν σήμερα την πόρτα του σχολείου.
«Από το σχολείο θα πάρετε γνώσεις, αρχές και αξίες που θα σας ακολουθούν σε όλη σας τη ζωή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καββαδάς.
Μετά το Δημοτικό, ο βουλευτής παρευρέθηκε στον αγιασμό του Γυμνασίου και των Λυκειακών Τάξεων Βασιλικής όπου ευχήθηκε υγεία και προκοπή σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές.
Απευθυνόμενος στους μαθητές της τρίτης Λυκείου ανέφερε ότι ξεκινά μια ιδιαίτερα σημαντική χρονιά καθώς, όπως σημείωσε, φέτος «ολοκληρώνεται την φοίτησή σας στο Λύκειο και παράλληλα προετοιμάζεστε για την εισαγωγή σας στις σχολές που επιθυμείτε», συστήνοντας στους μαθητές να μην έχουν άγχος αλλά υπομονή, επιμονή και μεθοδική μελέτη που θα τους βοηθήσει να επιτύχουν τους στόχους τους.
Επίσης ευχήθηκε καλή χρονιά στους γονείς και σε όλους τους εκπαιδευτικούς.
Με αφορμή τη παρουσία του στον αγιασμό, ο κ. Καββαδάς συναντήθηκε με το Διευθυντή του Δημοτικού, κ. Παναγιώτη Γαζή και τη Διευθύντρια του Γυμνασίου και των Λυκειακών Τάξεων Βασιλικής, κ. Χρύσα Φραγκούλη και συζήτησαν τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Κοινοποίηση:

Αναζήτηση

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Ιστορικό Αναρτήσεων