Στη Χαλκιδική με κλιμάκιο της Ν.Δ ο Θανάσης Καββαδάς ενόψει της 83ης ΔΕΘ

Τη Χαλκιδική και συγκεκριμένα το Δήμο Ν. Προποντίδας επισκέφθηκε ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς συμμετέχοντας σε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος και βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη, τους βουλευτές Χαλκιδικής Γιώργο Βαγιωνά, Α’ Θεσσαλονίκης Σταύρο Καλαφάτη και τον Ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη, που περιόδευσε στην περιοχή στο πλαίσιο της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Στη διάρκεια της περιοδείας πραγματοποιήθηκαν προγραμματισμένες συναντήσεις με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τοπικών φορέων και επιχειρηματιών.
Ειδικότερα, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο των Νέων Μουδανιών υπό τον Δήμαρχο κ. Μανώλη Καρρά, Περιφερειακών και Δημοτικών συμβούλων, τοπικών παραγόντων και φορέων συζητήθηκαν τα προβλήματα, οι δυνατότητες και οι προοπτικές της περιοχής.
Το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε μεταποιητικές, τουριστικές και εμπορικές μονάδες της περιοχής και συναντήθηκε με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων και συλλόγων, όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν τον Πρωτογενή Τομέα, τον Τουρισμό και την επιχειρηματικότητα. Επίσης επισκέφθηκαν το Αστυνομικό Τμήμα και το Κέντρο Υγείας της περιοχής.
Ο κ. Καββαδάς με τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Ζαγοράκη συναντήθηκαν και συνομίλησαν με εκπροσώπους Αθλητικών Σωματείων της Χαλκιδικής και άκουσαν τα προβλήματά τους.
Η περιοδεία του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στη Χαλκιδική ολοκληρώθηκε με ανοικτή ομιλία στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Ν. Καλλικράτειας, όπου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα και οι στόχοι της Νέας Δημοκρατίας, με έμφαση την οικονομία και την επανεκκίνησή της μέσα από τη μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων, την ενίσχυση των επενδύσεων και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Όπως ανέφερε ο κ. Καββαδάς στην ομιλία του «η χώρα πρέπει να αλλάξει σελίδα. Η Ελλάδα πρέπει να γίνει και πάλι μια κανονική χώρα» επισημαίνοντας ότι «χρειάζεται στροφή στην υπευθυνότητα και τη σοβαρότητα. Όχι πολιτικά πυροτεχνήματα και εικονικές πραγματικότητες» και ότι «οι αποστάσεις της Νέας Δημοκρατίας από το λαϊκισμό ήταν πάντα σαφείς και η προσήλωσή μας στον δρόμο της ευθύνης σταθερή».
Υπογράμμισε δε ότι «το μέγεθος της ανεπάρκειας της κυβέρνησης, o κυνισμός της και η έλλειψη στοιχειώδους σοβαρότητας» αποκαλύφθηκαν περίτρανα στο ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ και τη συμφωνία των Πρεσπών, για την οποία όπως τόνισε «η Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνει τη ξεκάθαρη δέσμευσή της. Δεν πρόκειται να κυρώσουμε αυτή τη συμφωνία στη Βουλή. Τελεία και παύλα».

Κοινοποίηση:

Αναζήτηση

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Ιστορικό Αναρτήσεων