Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το προγράμμα για την παιδεία

Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την Παιδεία παρουσίασε ο Πρόεδρός μας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, το πρωί του περασμένου Σαββάτου στην Αθήνα, υπογραμμίζοντας ότι η Παιδεία αποτελεί τη μεγαλύτερη επένδυση για την ανάπτυξη της χώρας μας. Η εκπαίδευση είναι το «κεντρικό όχημα για την ανάπτυξη της χώρας. Είναι η μηχανή που θα κινήσει την οικονομία. Ο κοινωνικός ανελκυστήρας, που θα επιτρέπει στα παιδιά μας να αποκτούν ίσες ευκαιρίες και εφόδια στη ζωή τους».
Προωθούμε μια παιδεία που θα βασίζεται στην ελεύθερη πρόσβαση στη μόρφωση με ίσες ευκαιρίες για όλους χωρίς αποκλεισμούς, στη σύνδεση της εκπαίδευσης με τις ανάγκες της οικονομίας και στην αξιολόγηση όλων για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης και της επαγγελματικής κατάρτισης.
Κεντρικός στόχος μας είναι μια παιδεία που θα αναδεικνύει τον καλύτερο εαυτό όλων, θα αποτελεί χώρο δημιουργίας, θα ενθαρρύνει ταλέντα και θα βελτιώνει αδυναμίες. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Πρόεδρός μας, με το πρόγραμμά μας «θα δημιουργηθούν οι αυριανοί πολίτες, οι Έλληνες της δημοκρατίας, της άμιλλας και της αλληλεγγύης, του ήθους και της προκοπής. Η παιδεία σφυρηλατεί αξίες και διαμορφώνει συνειδήσεις και βάζει τα θεμέλια για μια καλή κοινωνία».

 

Κοινοποίηση:

Αναζήτηση

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Ιστορικό Αναρτήσεων