Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε η ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

Υπό το νέο σήμα της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, που πλέον περιλαμβάνει και τον Πήγασο Λευκάδας, κόψαμε στην Ένωση την πίτα για το καλωσόρισμα του νέου χρόνου, σε μια εκδήλωση όπου συμμετείχε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ , εκπρόσωποι αρκετών Ενώσεων, διαιτητές, πολλά σωματεία της ενώσεώς μας, πλήθος αθλητών και φίλων της Ένωσης.
Η ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, πιστή στη ιδέα ότι ο αθλητισμός συνιστά ένα ιδιαίτερο πολιτισμικό πεδίο δράσης και επικοινωνίας, για δεύτερη συνεχή χρονιά τίμησε τη νέα γενιά και τις προσπάθειές της για πρόοδο και αριστεία, που καθημερινά δίνουν τις δικές τους μάχες με επιτυχία. Στο πλαίσιο αυτό βραβεύτηκαν αθλητές και μαθητές της Λευκάδας που με τις επιτυχίες τους μας κάνουν υπερήφανους και μας δίνουν ελπίδα για το μέλλον. Οι ομάδες μπάσκετ ΔΟΞΑ και ΝΙΚΗ Λευκάδος,η γυναικεία ομάδα του Πανλευκάδιου καθώς και πολιτιστικοί σύλλογοι της Λευκάδας Ορφέας και Φιλαρμονική που προάγουν τον παράδοση και τον πολιτισμό μας.
Επιπλέον βραβεύτηκαν: Ο αείμνηστος Κυριάκος Γαζής για την προσφορά του στο
ποδόσφαιρο. Ο Ιατρός Ευστάθιος Κατωπόδης για τη προσφορά του , ο Αντρέας Κτενάς ως ποδοσφαιριστής-επιστήμονας καθώς και η Κορίνα Πολίτη για τις διακρίσεις της στον κλασσικό αθλητισμό.
Εύχομαι από καρδίας σε όλες τις ομάδες της Ένωσης μια καλή χρονιά γεμάτη επιτυχίες και διακρίσεις, υγεία και δύναμη σε όλους τους αθλητές και το 2019 να φέρει καλύτερες ημέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο και σε όλη τη χώρα.

Κοινοποίηση:

Αναζήτηση

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Ιστορικό Αναρτήσεων