Στο επίσημο πρόγραμμα της ΝΔ οι δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ολοκλήρωση της Αμβρακίας και την υποθαλάσσια ζεύξη Λευκάδος

Στο επίσημο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τις Υποδομές καταγράφηκαν οι δεσμεύσεις του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη για τα έργα στη Λευκάδα που θα δώσουν αναπτυξιακή ώθηση στο νησί μας και θα το βγάλουν από την απομόνωση.

Ο κ. Μητσοτάκης υλοποιώντας τις υποσχέσεις του προς τους πολίτες της Λευκάδας ενέταξε στις προτεραιότητες της μεθαυριανής κυβέρνησης της ΝΔ, την ολοκλήρωση των οδικών αξόνων που οδηγούν στη Λευκάδα και το μεγάλο έργο της υποθαλάσσιας ζεύξης, που συνδέει τη Λευκάδα με την Αιτωλοακαρνανία.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης  στην παρουσίαση του σχετικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας:

«Η ολοκλήρωση του δικτύου κλειστών αυτοκινητοδρόμων μεγάλης ταχύτητας  που θα συνδέσει με ασφάλεια ολόκληρη τη χώρα: Τρία έργα, Πάτρα-Πύργος, Ε65 και Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης. Μια πονεμένη ιστορία, ένα έργο για το οποίο έχω δεσμευτεί προσωπικά στους συμπολίτες μου τους Κρητικούς, όχι μόνο γιατί είναι απολύτως καθοριστικό για την αναπτυξιακή πορεία του νησιού μας, αλλά και για αυτό που συμβαίνει κάθε χρόνο στους δρόμους της Κρήτης. Είναι μια ανείπωτη τραγωδία. Μαζί, με αυτά τα έργα που ολοκληρώνουν το βασικό κορμό των αυτοκινητοδρόμων, σπάμε και την απομόνωση όλων των πρωτευουσών περιφερειακών ενοτήτων της χώρας: Αγρίνιο-Ιόνια οδός, ολοκλήρωση της Αμβρακίας με την υποθαλάσσια  ζεύξη Λευκάδος,  Ιωάννινα-Κακαβιά, η τόσο σημαντική διέξοδος προς την Αλβανία, Δράμα- Εγνατία, το κομμάτι του δρόμου Γιαννιτσά-Έδεσσα-Θεσσαλονίκη, καθώς και το κομμάτι  Καρπενήσι-Λαμία».

Με την κίνηση αυτή η Νέα Δημοκρατία αποδεικνύει εμπράκτως της στήριξή της στο νομό μας, δείχνοντας ότι είναι η παράταξη που στηρίζει την περιφέρεια, αφουγκράζεται τις ανάγκες της και με πρόγραμμα και ευθύνη αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και υλοποιεί έργα για να αρθούν τα αδιέξοδα και να απολαμβάνουν όλοι οι πολίτες της χώρας, ίσες ευκαιρίες.

 

Για να δείτε τις εξαγγελίες Μητσοτάκη για τη Λευκάδα πατήστε εδώ (1:31:38)

Κοινοποίηση:

Αναζήτηση

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Ιστορικό Αναρτήσεων