Δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού σε 14 νηπιαγωγεία και δημοτικά του νομού Λευκάδας από την Αντιπροσωπεία της Ταιβάν στην Ελλάδα

Ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς, υποδέχθηκε την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 στη Λευκάδα τον Επικεφαλής του Γραφείου της Διπλωματικής Αντιπροσωπείας της Ταϊβάν στην Ελλάδα, Πρέσβη Sherman Kuo.
Αφορμή για την επίσκεψη στάθηκε η δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού της Αντιπροσωπίας σε 14 Νηπιαγωγεία και Δημοτικά σχολεία του νομού Λευκάδας, ως αποτέλεσμα των καλών σχέσεων που διατηρεί ο κ. Καββαδάς με τον κ. Kuo.
Η παράδοση της δωρεάς έγινε σε τελετή που διοργάνωσε η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευσης Λευκάδας στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης, παρουσία του εκπαιδευτικού προσωπικού.
Ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας κ. Σάντας Φώτης παρέλαβε με ικανοποίηση τα πολυμηχανήματα, τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το υπόλοιπο υλικό ευχαριστώντας τον κ. Kuo για την δωρεά του, αλλά και τον κ. Καββαδά για την πρωτοβουλία του.
Ο πρέσβης της Ταϊβάν δεν έκρυψε την χαρά του για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλασσαν ερχόμενος στη Λευκάδας και εξέφρασε τον θαυμασμό του για το νησί μας.
Από τη μεριά του ο κ. Καββαδάς ευχαρίστησε τον κ. Kuo, για την άμεση ανταπόκριση της Αντιπροσωπείας καθώς όπως είπε «μόλις πριν από περίπου 4 μήνες, είχαμε μια πρώτη επικοινωνία για το ζήτημα, και σήμερα, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να παραλαμβάνουμε τη γενναιόδωρη προσφορά σας». Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι η δωρεά αυτή αποτελεί ξεχωριστή πράξη προς την εκπαιδευτική κοινότητα της Λευκάδας, καθώς όπως είπε ο βουλευτής «ενισχύει την τεχνολογική υποδομή των σχολείων μας και αναβαθμίζει σημαντικά το έργο όλων των εκπαιδευτικών μας και φυσικά την εκπαίδευση των παιδιών μας».

Η δωρεά αφορά σε 3 Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, 9 FAX-Πολυμηχανήματα, 2 CD Player, 1 Προτζέκτορα και 2 συστήματα ηχείων εξωτερικού χώρου και απευθύνεται στα νηπιαγωγεία:
-Αγ. Πέτρου,
-Σύβρου,
-Μαραντοχωρίου,
-Νικιάνας,
-Μεγανησίου,
-Καλάμου,
-2ου νηπιαγωγείου Νυδριού (Περιγιάλι),
– 3ου νηπιαγωγείου Λευκάδας
-6ου νηπιαγωγείο Λευκάδας και
– 7ου νηπιαγωγείου Λευκάδας.
Επίσης στα Δημοτικά Μεγανησίου, Καλάμου, Μαραντοχωρίου και στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας.

Κοινοποίηση:

Αναζήτηση

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Ιστορικό Αναρτήσεων