Ολοκλήρωσε τις περιοδείες και τις επισκέψεις ο υπ. Βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς.

Ολοκλήρωσε τις περιοδείες και τις επισκέψεις του εν όψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου ο Υπ.Βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς.

Η τελευταίες επισκέψεις ήταν σε χωριά του Δήμου Απολλωνίων. Στους παραθαλάσσιους οικισμούς Σύβοτα και Βασιλική βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας. Συνομίλησε με τους κατοίκους οι οποίοι είναι έτοιμοι την Κυριακή 7 Ιουλίου να δώσουν μια ηχηρή απάντηση στην απαξίωση που έδειξε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή. Τρανταχτό παράδειγμα η τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Κέντρο Υγείας Βασιλικής που παρά τις εκκλήσεις του προς τον Υπ. Υγείας παραμένει υποστελεχωμένο και με πολύ σοβαρά κτιριακά προβλήματα.

Την Εύγηρο, το Μαραντοχώρι, την Κοντάραινα και τον Άγιο Πέτρο επισκέφτηκε το απόγευμα της Τρίτης ολοκληρώνοντας έτσι τις προεκλογικές του περιοδείες στα χωριά του Νομού μας.

Η λήξη των προεκλογικών επισκέψεων του κ. Καββαδά έγινε συμβολικά στο Νοσοκομείο Λευκάδας καθώς είναι στις προτεραιότητες της επόμενης κυβέρνησης. Τα προβλήματα πολλά και γνωστά. Ο κ. Καββαδάς θα συνεργαστεί με όλους τους αρμοδίους για να αποκτήσει επιτέλους η Λευκάδα σύγχρονες υπηρεσίες υγείας .

Η θερμή υποδοχή των κατοίκων σε όλα τα χωριά αλλά και σε κάθε οικισμό και υπηρεσία της Λευκάδας, του Μεγανησίου, του Καλάμου και του Καστού που επισκέφτηκε, τον συγκίνησε και του έδωσε δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα για την υπεράσπιση των συμφερόντων του τόπου μας και των συμπολιτών του.

Τα νησιά μας έχουν συγκριτικά πλεονεκτήματα που πρέπει να αναδειχθούν προς όφελος των άξιων κατοίκων και ιδιαίτερα της νέας γενιάς.

O κ. Καββαδάς με το κλείσιμο της προεκλογικής περιόδου καλεί όλους τους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία για να αποφασίσουν οι ίδιοι και οι ίδιες για το μέλλον τους.

Προχωράμε σταθερά μαζί.

Αθανάσιος  Καββαδάς
Υπ.Βουλευτής Ν. Λευκάδας με τη ΝΔ

Κοινοποίηση:

Αναζήτηση

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Ιστορικό Αναρτήσεων