Χαιρετισμός του Βουλευτή Ν.Λευκάδας Θανάση Καββαδά στο 8ο Super Cup της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πρέβεζας Λευκάδας

Ακολουθεί ο χαιρετισμός του Βουλευτή Ν.Λευκάδας Θανάση Καββαδά, στο 8ο Super Cup της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πρέβεζας Λευκάδας, που έλαβε χώρα την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 στο Στάδιο Βόνιτσας, μεταξύ των ομάδων Απόλλωνα Πάργας-Α.Σ. Τηλυκράτη Λευκάδας.

Χαίρομαι πολύ που έπειτα από 2 χρόνια διακοπής λόγω της πανδημίας, φέτος θα διεξαχθεί και πάλι ο αγώνας Super Cup της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πρέβεζας Λευκάδας.

Είναι μια διοργάνωση που ξεκινήσαμε στην ΕΠΣ όταν ήμουν κι εγώ αντιπρόεδρος το 2013, και μάλιστα ο πρώτος αγώνας είχε γίνει στη Λευκάδα.

Και χαίρομαι πολύ που η διοργάνωση αυτή έχει γίνει πλέον θεσμός και προσελκύει το κοινό γιατί είναι μια ωραία γιορτή του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού.

Φέτος, εδώ στη Βόνιτσα, θα αγωνιστούν ο πρωταθλητής της Α’ κατηγορίας της Ένωσης Απόλλων Πάργας με τον κυπελλούχο Τηλυκράτη.

Ασφαλώς ως Λευκαδίτης στηρίζω την τοπική μου ομάδα, όμως ως φίλαθλος θέλω πάνω από όλα να δούμε έναν ωραίο αγώνα, με καλό θέαμα και εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος.

 

 

Κοινοποίηση:

Αναζήτηση

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Ιστορικό Αναρτήσεων