ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΣΕ: -ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ -ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ-ΤΜΗΜΑ ΤΑΞΗΣ –ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ -ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΣΕ: -ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ -ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ-ΤΜΗΜΑ ΤΑΞΗΣ –ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ -ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι βουλευτές με το συνδυασμό της Ν.Δ στη Λευκάδα κ. Αθανάσιος Καββαδάς, Βασίλης Μελάς και Γεωργία Αυγερινού.

Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής κ. Αθανάσιο Γούλας διαβεβαίωσε τους υποψηφίους ότι «στη Λευκάδα υπάρχει ασφάλεια».  Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι το βασικό πρόβλημα του Σώματος είναι το κτηριακό, δεδομένου ότι η παλαιότητά του, όχι μόνο ελλοχεύει κινδύνους για το προσωπικό και τους πολίτες  αλλά  αποκλείει  και την προσέγγισή του από άτομα με αναπηρία λόγω έλλειψης υποδομών. Κατά την επίσκεψή τους στην Αστυνομική Διεύθυνση, ενημερώθηκαν για την πολύμηνη αναμονή υπογραφής σχετικού Προεδρικού Διατάγματος τεσσάρων (4) εργαζομένων στην πρώην Δημοτική Αστυνομία,  προκειμένου να αναλάβουν καθήκοντα.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Τμήμα της Τροχαίας Λευκάδας, όπου ο διοικητής κ. Επαμεινώντας Κατωπόδης έδωσε πληροφορίες στους υποψηφίους για την εκστρατεία ενημέρωσης κυκλοφοριακής αγωγής των παιδιών, που ξεκίνησε το Σώμα με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Στο Λιμεναρχείο είχαν συνάντηση με τον Λιμενάρχη κ. Μελισουργάκη Εμμανουήλ, όπου συζητήθηκε εκτενώς το πρόβλημα στελέχωσης που αντιμετωπίζει το Σώμα λόγω των συνεχών μεταθέσεων, καθώς επίσης και τα σημαντικά προβλήματα που προκύπτουν με την επισκευή των επιχειρησιακών μέσων, εξαιτίας των μειωμένων κονδυλίων.