ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Το Δήμο Λευκάδας και τις υπηρεσίες του επισκέφθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές με το συνδυασμό της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Καββαδάς, Βασίλης Μελάς και Γεωργία Αυγερινού.

Κατά τη συνάντησή τους με τον Δήμαρχο Λευκάδας κ. Κ. Δρακονταειδή ενημερώθηκαν κατά κύριο λόγο για την εξέλιξη των δράσεων του Δήμου για τη διαχείριση των απορριμμάτων του Νησιού και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Από τους υποψηφίους ο κ. Καββαδάς ως άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης που γνωρίζει καλά τα προβλήματα του Δήμου, σημείωσε ότι το πρόβλημα των σκουπιδιών πρέπει να λυθεί οριστικά και άμεσα και υπογράμμισε στον κ. Δρακονταειδή την πρόθεσή του, στο ενδεχόμενο εκλογής του, να υπάρξει στενή συνεργασία και για άλλα έργα ζωτικής σημασίας  όπως της ύδρευσης, του βιολογικού καθαρισμού και όλων των έργων πνοής για τη Λευκάδα.

Συνάντηση είχαν και με τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Θεόδωρο Χαλικιά κατά τη διάρκεια της οποίας, οι υποψήφιοι βουλευτές ζήτησαν να ενημερωθούν για την κάλυψη των κενών που υπάρχουν στην εκπαίδευση και τη μεταφορά των μαθητών από τα χωριά, καθώς και για την εξέλιξη των εργασιών στο έργο του Διαύλου. Ενημερώθηκαν επίσης για τα έργα που πρόκειται να γίνουν, όπως αυτά του τουριστικού αγκυροβολίου του Νυδριού και της πεζοδρόμησης και ανάπλασης του Μ. Αυλακίου-Νυδριού και της παράκαμψης του Καλαμιτσίου.

Τόσο ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κ. Δρακονταειδής όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας κ. Θ. Χαλικιάς ευχήθηκαν στους υποψήφιους βουλευτές καλή επιτυχία.