Επίσκεψη εργασίας του Βουλευτή Ν. Λευκάδας Αθανάσιου Ι. Καββαδά στο Νέο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας

Επίσκεψη εργασίας στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας κ. Αθανάσιος Καββαδάς το πρωί της Πέμπτης 11ης Ιουλίου 2019.

Ο κ. Καββαδάς συναντήθηκε αρχικά με τον Διοικητή του νοσοκομείου κ. Βησσαρίων Μίχα από τον οποίο ζήτησε και έλαβε πλήρη ενημέρωση εφ όλων των ζητημάτων που αφορούν στο νοσοκομείο. Ενημερώθηκε εκτός των άλλων και για την πορεία του νέου οργανογράμματος, το οποίο είναι απαραίτητο για την λειτουργία όλων τμημάτων του νοσοκομείου. Με το συγκεκριμένο ζήτημα ο κ. Βουλευτής έχει ασχοληθεί επισταμένως καθ όλη την διάρκεια της βουλευτικής του θητείας, φέρνοντας το θέμα πολλές φορές στην Βουλή.

Στην συνέχεια ο κ. Καββαδάς συναντήθηκε με τον Διοικητικό Διευθυντή κ. Γιώργο Περδικάρη ο οποίος τον ενημέρωσε για τα οικονομικά ζητήματα του νοσοκομείου. Από την συζήτηση προέκυψε η ανάγκη άμεσης αύξησης των ορίων δαπανών του ιδρύματος.

Αμέσως μετά ακολούθησε συνάντηση με τους προϊσταμένους του ιατρικού, του νοσηλευτικού προσωπικού και τον πρόεδρο των εργαζομένων του νοσοκομείου, στην οποία παρευρέθηκαν και αρκετοί εκ των εργαζομένων. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα προβλήματα του νοσοκομείου και κυρίως για την υποστελέχωση του ιδρύματος από προσωπικό όλων των βαθμίδων. Ως επείγον θέμα αναδείχθηκε η έλλειψη ιατρού αναισθησιολόγου που έχει ως αποτέλεσμα την μη εύρυθμη λειτουργία των κλινικών του νοσοκομείου όπως η χειρουργική, η γυναικολογική κλπ.

Τέλος επισκέφτηκε την μονάδα τεχνητού νεφρού του νοσοκομείου όπου έλαβε σχετική ενημέρωση από την μοναδική ιατρό κα. Αυδίκου. Η στελέχωση του συγκεκριμένου τμήματος αποτελεί επίσης προτεραιότητα για την επίτευξη της κάλυψης των αναγκών των ωφελούμενων του νομού Λευκάδας, αλλά και των γύρω περιοχών.

Η επίλυση των προβλημάτων του νέου νοσοκομείου Λευκάδας αποτελεί ζήτημα υψίστης σημασίας για τον κ. Καββαδά προσωπικά αλλά και μέγιστη προτεραιότητα για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, εν αντιθέσει με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που κατά την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας έπαιξε πολιτικά παιχνίδια κόβοντας την κορδέλα στο νέο νοσοκομείο της Λευκάδας λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, με μοναδικό σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων.

Για την εξέλιξη της πορείας επίλυσης των προβλημάτων του νοσοκομείου της Λευκάδας αλλά και εν γένει των δομών υγείας του Νομού, ο κ. Καββαδάς θα ενημερώνει τον Λευκαδίτικο λαό, σεβόμενος το δικαίωμα των πολιτών να έχουν γνώση για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.

Αθανάσιος Ι. Καββαδάς
Βουλευτής Ν. Λευκάδας

Κοινοποίηση:

Αναζήτηση

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Ιστορικό Αναρτήσεων